Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger E.Sjøstrøm Nytt liv i Kommandanten

Nytt liv i Kommandanten

E. Sjøstrøm AS ble i 2014 valgt som leverandør på varme og sanitær i prosjekt Kommandanten i Gravdal.

På en naturtomt med nydelig utsikt over Gravdalsvannet og videre mot den ærverdige kommandantboligen samt innseilingen til Bergen, er det igangsatt arbeid med 6 bygg bestående av 52 leiligheter. Byggetrinn 1 med hus 1 og 2 er i ferd med å bli ferdigstilt, og man har kommet godt i gang med planlegging og oppstart på neste byggetrinn.

Siste byggetrinn i prosjekt Kommandanten i Gravdal regnes ferdigstilt i våren 2017. Dette har vært et prosjekt som har pågått siden 2014, og består av 6 bygg med totalt 52 leiligheter. Vi har gledet oss over godt samarbeid, både med oppdragsgiver Optibo AS og sluttkunder, de endelige eierne av de flotte og nye leilighetene. 

God utnyttelse og enkel form

Husenes form er et resultat av at utsikten er mot øst og at solen går ned i vest. Bebyggelsen er enkel og ren i uttrykket, mens leilighetene er arealeffektive og blir gjennomført i lyse og tidsriktige farger. Navnet på prosjektet Kommandanten ble et naturlig valg da det ligger like ovenfor den gamle og ærverdige Kommandantboligen som eies av forsvaret og brukes av Bergen Militære Samfunn til selskaps- og kursdrift.

Byggene blir liggende på den beste tomten i det populære boligområdet, og prosjektet er en del av en større utbygging i Gravdal i årene fremover.

E. Sjøstrøm AS er stolt over å være leverandør, og vi gleder oss til det videre arbeidet.

​Kan spesialtilpasses

Har du kjøpt en av disse flotte leilighetene og ønsker å snakke med E. Sjøstrøm AS om tilvalg og endringer, kan du kontakte Edmund Sjøstrøm, prosjektansvarlig på mobil 934 34 590,  eller Elisabeth Jansen, ansvarlig for møbler og utstyr, på telefon 553 92 490.

Vi har alltid tid for en prat om en løsning som passer deg!

Har du lyst kan du lese mer om leilighetene på prosjektets egne nettsider.