Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger E.Sjøstrøm Sprinkler og sanitæranlegg

Sprinkler og sanitæranlegg

Gjennomførte prosjekt med installasjon av sprinkler- og sanitæranlegg.

Nytt hotell i Bergen sentrum

Vi har installert alt av sprinkler og sanitæranlegg til et nytt hotell som åpnet i Bergen sentrum i 2017. Hanevikgruppen AS totalrenoverte og bygde om en gammel bygård fra 1918 i Finnegårdsgaten til et flott og meget sentralt beliggende hotell. Hotellet består 48 rom og inneholder også en restaurant og en pub. Byggherren har spesielt hatt fokus på at bygget skal være like brannsikkert som et nybygg etter ferdigstilling. Dette har skapt spesielle utfordringer i et typisk bergensk «skorsteinshus». Gjennom godt og kreativt samarbeid med byggherre, arkitekt og de andre involverte faggruppene fikk vi dette til.

Rehabilitering av leiligheter 

Vi har også gjennomført rehabilitering av 42 leiligheter for videre utleie i Bergen sentrum. Her har vi installert alt av sanitær og sprinkler i sentrum av Bergen. I tillegg kommer ytterligere 48 leiligheter i Sandviken hvor vi også har installert sanitæranlegg. Dette er også utleieleiligheter. 

Forøvrig arbeider vi hele tiden med mindre prosjekt slik som nye eneboliger som blir oppført i byggefelt, og vi utfører store og mindre anbud på forespørsel.

VB Rørlegger E.Sjøstrøm Sprinkler og sanitæranlegg