Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger i arbeidsklær

Referanser

Vi utfører alt innen sanitær, varme, varmepumper, renovering av våtrom og kjøkken, varmeanlegg i eldre boliger og på større anlegg, som f.eks. skoler, boligfelt og sykehjem.  Vi installerer, drifter og vedlikeholdr alt innen rør. Du kan inngå drifts- og vedlikeholdsavtale med oss, og vi leverer prosjekt og anbud.

Vi jobber også mot private og kan  være totalentreprenør ved renovering av bad. Vi koordinerer arbeidene med rørlegger, snekker, murer, flislegger og maler.

For tiden jobber vi blant annet installasjon av sanitær- og varmeanlegg på en rekke ene- og tomannsboliger i Bergensområdet. Dette er prosjekt som ferdigstilles fortløpende. I tillegg jobber vi med et boligprosjekt  for Leigland Bygg AS i Nøttveitvegen i Fana der det bygges 7 eneboliger. Her leverer vi alt av sanitær. Boligene skal etter planen ferdigstilles i 2020.

Prosjekt Møllen

Møllen er ett prosjekt som er utformet av En til En arkitekter, med fokus på gode bomiljø og terreng tilpasning. Optibo AS er byggherre, og E. Sjøstrøm AS har hatt oppdraget med varme, sprinkler og sanitær.

Prosjekt Nesttunbrekka

Konseptbygg AS bygger 22, lyse, flotte leiligheter like ved bybanestoppet på Skjoldskiftet.

Flere gjennomførte prosjekt

Antall oppdrag øker og vi jobber for tiden med en rekke forskjellige prosjekter.

Nytt liv i kommandanten

E. Sjøstrøm AS ble i 2014 valgt som leverandør på varme og sanitær i prosjekt Kommandanten i Gravdal.

Fra treningsrom til drømmebad med spafølelse

Ønsker du en totalrenovering av badet, eller fornye deler av det du allerede har? Da kan du ta kontakt med oss.

Kristianborg barnehage

E. Sjøstrøm har har nylig startet arbeidet på Kristianborg barnehage i Conrad Mohrs vei, for Byggefirma Nilsen & Andersen AS. Her skal vi utføre arbeidet med varmeanlegg og sanitær.